E-mail[e-mail beskyttet]

Ring nu0086 15064665250

Hjem> Produkter > Cryolipolyse fedtfrysemaskine

0010
0011
Vakuum laser System vægttab Cryolipolyse Fedtfrysning criolipolisis coolsculption Slankemaskine
Vakuum laser System vægttab Cryolipolyse Fedtfrysning criolipolisis coolsculption Slankemaskine

Vakuum laser System vægttab Cryolipolyse Fedtfrysning criolipolisis coolsculption Slankemaskine


Forespørgsel
Beskrivelse

Fedtfrysning virker ved at bruge en enhed til at afkøle og nedbryde fedtcellerne i et målområde. Kroppen reagerer på de krystalliserede fedtceller med en inflammatorisk reaktion, der får den til naturligt at bortskaffe dem uden at skade det omgivende væv. Patienter oplever en gradvis reduktion af fedt seks til otte uger efter behandlingen. Resultatet er en 20%-27% reduktion af fedtlaget i behandlingsområdet og en væsentlig forbedring af kroppens form. Fedtfrysningsprocedurer kan gentages efter to til fire måneder, hvilket resulterer i yderligere 20 % reduktion af fedtlaget.

Fire forskellige størrelser arbejdshåndtag
1. Fire forskellige størrelser af arbejdshåndtag størrelse 100, 150, 200, 300. Undtagen størrelse 300, kan to hoveder arbejde på samme tid. Størrelse 300 er til specielle personer, vægten er over 150 kg.
2.Cryo håndtag med RØDT og grønt lys, mere komfortabel med behandling.
3.Med frostvæske kan puder beskytte huden mod frossen
4.Tilpasset service som OEM, ODM er tilgængelig
5.Touchskærm, nem at betjene

Model 

KM-V-800

Input

220V/50Hz 110V/60Hz

Power

800VA

Varme

37 ° C ~ 45 ° C

Cryo

5°C~ -10°C

Vacuum

10~80 KPa

Display skærm

10.2 tommer farverig touchskærm

Lys 

Rød(630nm) Grøn(570nm) 50mW×4

Kølende væske

Renset vand eller speciel collant

Sikring

T3.15AL250v

Omgivelsestemperatur

5°C~ 40°C

Relativ luftfugtighed

≤ 80%

Bruttovægt

90KG

Packing størrelse

63 * 54 * 124cm

fordele:
1.Ny køleteknologi, opnår ikke kun 360° køleeffekt, men opretholder også den samme temperatur ved hver position af håndtaget.
2.Temperaturkontrol, behandlingstemperaturen kan kontrolleres, temperaturvisningsfunktionen i realtid. Alarmer automatisk, når temperaturforskellen er større end 0.5 ℃.
3.Food grade silikone, håndtaget er omgivet af fødevarekvalitet silikone, som er mere egnet til huden, forbedrer følelsen af ​​brug i høj grad.
4. Holdbar i lang tid, vores silikone er fleksibel og holdbar, og vil ikke hærde til langvarig brug. Cryolipolysis slankemaskine

Opsummering og teori:
Kryolipolyse:
360° omgivende køleapplikatorer i alle dimensioner
Behandlingsområdet er all-dimension cryolipolise Approach 100% frosset i hele området
En FREEZE CONTOUR PLUS-behandling svarer til cirka 3 behandlinger med typiske fedtfrysningsapparater
Kun 35 til 45 minutter tid hver behandling nødvendig i stedet for 60 minutter. Spar cirka halv behandlingstid for at behandle flere kunder
Kavitation: Direkte ind i fedtlaget, vibrer hurtigt dybtliggende cellulite, frembring talløs vakuumkavitation, slå kraftigt mod fedtcellerne, lad dem producere indre revner og opløses for at være den frie fedtsyre.
Multipolær RF: bruger proprietær teknologi til at skabe en meget effektiv og tætvævet energimatrix. Denne tætte energimatrix trænger ind i flere lag af dermis og opvarmer den indefra og ud. Fuldstændig hudpenetration sikrer eksponentielt forbedret klinisk effekt og produkter klart synlige resultater
Lipo-laser: anvender den nyeste lavniveau-/koldlaserteknologi til at reducere omkreds og spot fedt over næsten alle områder af kroppen uden operation, nedetid eller rødme. En typisk 40-minutters taljebehandling kan reducere en person med ½ til ¾ af en tomme, mens en fuld protokol på otte behandlinger normalt resulterer i flere tomme tab.

图片 1

图片 2

图片 3

图片 4

图片 5

图片 6

图片 7

图片 8

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
1. Har du nogen garanti?
Ja vi har. Der gives 12 måneders garanti på værtsmaskine. 3 måneders gratis udskiftningsgaranti for håndtag, behandlingshoveder og dele.

2. Hvad hvis maskinen går i stykker i udlandet?
Vi har bare brug for, at operatøren fortæller os, hvilket fænomen af ​​problemerne. Hvis det er et lille problem, kan vi lære og reparere maskinen med det samme. Hvis der er brug for dele, sender vi dele med det samme og lærer at skifte delene, hvilket er meget nemt.

3. Jeg har aldrig brugt sådan en maskine. Hvordan kan jeg lære det?
Med maskinen sender vi en manual for at lære dig, hvordan du bruger maskinen. Og vi kan også online træning via skype eller telefonopkald.

4. Hvis maskinen returneres af tolden, hvad vil du så gøre?
Vi finder ud af, hvorfor dit toldvæsen returnerer vores maskine og finder løsninger og sender en helt ny maskine til dig med det samme. Hvis du slet ikke kan modtage maskinen, returnerer vi dine penge. Og maskinen kommer tilbage til os.

5. Hvilken kurer bruger du ofte?
Vi bruger for det meste DHL, som er den bedste kurer og hurtigste. Men vi accepterer også andre kurerer som UPS, TNT, Fedex, EMS, med fly eller til søs.

6. Kan du sætte mit LOGO på startskærmen i stedet for dit?
Ja. Du skal blot sende os et billede af dit logo i høj kvalitet. Så sætter vi dit logo på startskærmen på maskinen.

7. Hvad er betalingsbetingelser
Vi accepterer alle populære betalingsbetingelser som bankoverførsel, Western Union-overførsel, Moneygram, escrow, kredit og kontanter.

8. Hvad er din leveringstid?
Vi har kun brug for 2 ~ 5 dage i henhold til forskellige maskiner og forskellig mængde af dine ordrer.
For flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

9. Hvorfor skal du vælge os?
Kraftig fabrik, der giver den konkurrencedygtige pris og den bedste teknologistøtte 12 års erfaring med at producere skønhedsmaskine, stærk R&D 1 års garanti og 8/24 online eftersalgsservice CE-certificering, nøglen til dig til lovligt at bruge og sælge maskinen Mangfoldighed af tilpasset service, stærk OEM & ODM-kapacitet tilgængelig.

Ckontakt os